Welkom bij Jefasha kennel 

Voor uw cockers en carpatins

Nieuws

Crufts 2020

Begin maart zijn wij naar crufts afgereisd. Dat is de hondenshow van Engeland en daar mag je alleen heen als je er voor bent gekwalificeerd. Onze Babs had de eer om daar te mogen lopen. Zeer mooie ervaring en wat een grote show. In twee klassen ingeschreven, maar helaas niets behaald. Ondanks dat was het schitterend om daar te mogen staan!

Handling competitie bij Kynospirit 
Daar waar wij trainen met de honden is er onderling een competitie waarbij elkaar verschillende winnaars naar voren komen. Dit kan zijn voor beste hond, beste handler, etc. Het gaat op basis van het aantal shows wat je gelopen hebt en hoe goed je hond het heeft gedaan op de show.

Joycelien is bij deze competitie eerste geworden in categorie 'Ver gevorende handler 2019'. Een mooie prestatie.

Twee Nederlands Benelux winsters erbij!
Britney en Babs hebben op 2 maart (2019) op de hondententoonstelling Groningen beide mooie prestaties gelopen. Britney is Benelux veteranenwinster NL geworden en Babs is Benelux Jeugdwinster NL geworden.


In de krant!
Jawel, een tijd geleden waren wij tijdens een hondenshow benaderd door iemand van de Volkskrant. Hij was onder de indruk van hoe de samenwerking tussen Babs en Joycelien was al voor dat ze de ring in gingen. 
Die dag is er een interview geweest en enkele foto's genomen. En op 19 januari (2018) stonden we dan in de Volkskrant magazine.