Welkom bij Jefasha kennel 

Voor uw cockers en carpatins

De naam van onze kennel luidt Jefasha. Deze naam is ontstaan uit de namen van mijn eerste drie honden (Jenny, Fanny, Shark), die ons verder in de kynologie en de hondenwereld brachten. 

Al een aantal jaren zijn wij te vinden op de hondenshow, met zowel onze Engelse cocker spaniëls als onze Ciobanesc Romanesc Carpatins. Al onze honden voldoen aan de gezondheidseisen van de rasvereniging en van de Raad van Beheer. 

Kijk rustig rond op de website. Voor eventuele vragen of opmerkingen over onze kennel of website, stel ons gerust op de hoogte.


 

Laatste nieuws van dit jaar:

  • Pixie is inmiddels bevallen van 7 wonderschone pups!! Zie de pagina Puppy nieuws voor meer informatie en foto's.
  • 4 en 5 juni hebben we de Holland cup en Pinkstershow gelopen met Amber en Babs. Amber had een zeer goed en een 3de plek zeer goed. Babs had een 1e plek uitmuntend en een 2de plek uitmuntend.
  • Op de Clubmatch van de vereniging Vlecs zijn meerdere honden van ons geshowd; Frodo een zeer goed en niet geplaatst, Mayo 2de plek uitmuntend, Amber 3de plek uitmuntend, Yuul 1e plek uitmuntend, Babs 3de plek uitmuntend en Heidi 3de plek uitmuntend.
  • Op de hondenshow Goes heeft Yuul een 1e plek uitmuntend in haar klasse gekregen en Duchess heeft ook een 1e plek uitmuntend in haar klasse gekregen.
  • Pixie is inmiddels gedekt door Beban. We wachten in spanning af.
  • Op de hondenshow Bleiswijk hebben Duchess en Yuul gelopen. De uitslagen volgen nog. 

 


Edith van der Sluis &
Joycelien Bergsma - van der Sluis

Schoterlandseweg 78
8413 ND OudehorneTel: 06-42585388
e.j.sluis@kpnplanet.nl